Tietosuojaseloste: myneva.eu-verkkosivusto 

 

Me, myneva Group GmbH (”myneva/me”) toivotamme sinut tervetulleiksi sivustollemme ja kiitämme kiinnostuksestasi yritystämme kohtaan. Tässä kerromme sinulle miten, missä laajuudessa ja mitä varten keräämme ja käytämme henkilötietojasi myneva.eu-verkkosivustollamme. Kaikki tiedot, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön, ovat henkilötietoja. Tällaisia tietoja ovat erityisesti nimi ja sähköpostiosoite. 

 

1. Ylläpitäjä ja henkilötietojen käsittelijä


Ylläpitäjä ja henkilötietojen käsittelijä

myneva Group GmbH
Fuhlsbüttler Straße 38
22309 Hamburg

CEO: Dieter Weißhaar

Tel.: +49 (0) 40 524 70 08-80
E-Mail: info@myneva.eu

myneva Group GmbH -konsernin, myneva Deutschland GmbH:n, myneva Schweiz GmbH:n and myneva Finland Oy:n ja myneva Austria GmbH:n henkilötietojen käsittelijä on: 
 
Dr. Karsten Krupna
Krupna LEGAL

Drehbahn 7, 20354 Hamburg

T  + 49 (0)40 – 31976927

F  + 49 (0)40 – 85599739

M + 49 (0)163 – 2511327
k.krupna@krupna.legal


www.krupna.legal


myneva Benelux B.V.:n henkilötietojen käsittelijä on: :

Tan Li (yrityksen työntekijä)
Tel.: +31(0)348 - 489 040


2. Verkkosivuston käytön mahdollistamisen edellyttämä tietojen käsittely


Verkkosivuston käytön mahdollistamisen edellyttämä tietojen käsittely:

• kulloisenkin käyttäjän IP-osoite (Internet Protocol -osoite),
• yhteyspyynnön päivämäärä ja kellonaika, 
• viittaava URL,
• laitenumerot, kuten UDID (Unique Device Identifier) ja vastaavat laitenumerot ja laitetiedot (esimerkiksi laitteen tyyppi) sekä
• selaimen tyyppi/versio.


Näitä yhteystietoja ei käytetä käyttäjän henkilöllisyyteen tai muista tietolähteistä saataviin tietoihin liittämiseen, vaan niitä käytetään ainoastaan verkkosivuston toiminnallisuuden tuottamiseen. Tiedot anonymisoidaan viimeistään 7 päivän kuluttua lyhentämällä IP-osoite verkkotunnuksen tasolle. Tietojesi käsittely perustuu Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. momentin 1. kohdan alakohtaan f.


3. Tietojen käsittelyn syy


Verkkosivustomme käyttäminen ei pääpiirteissään ole mahdollista henkilötietoja luovuttamatta. Sinulla ei ole velvollisuutta vierailla tällä verkkosivustolla tai luovuttaa siellä henkilötietojasi. Henkilötietojen luovuttaminen on kuitenkin välttämätöntä esimerkiksi tiedotteiden vastaanottamiseksi tai työhakemuksia varten. Jos et hyväksy henkilötietojesi luovuttamista jäljempänä mainittuja tarkoituksia varten, et voi käyttää tämän verkkosivuston toiminnallisuuksia tai sen yksittäisiä palveluja.


3.1. Yhteystietolomake

Jos otat meihin yhteyttä sitä varten tarjoamamme yhteystietolomakkeen avulla, tallennamme tietosi voidaksemme käyttää niitä kysymystäsi käsitellessämme.
Tietojesi käsittelyn oikeusperuste on Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. momentin 1. kohdan alakohta f. Oikeutetun edun muodostaa näin ollen kyselyysi vastaaminen. Sopimuksellisten tai sitä edeltävien toimenpiteiden tekemisen osalta käsittelyn oikeusperuste on Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. momentin 1. kohdan alakohta g.

 

3.2. Sisäänkirjautuminen

Jos olet mynevan tai jonkin myneva-konserniin kuuluvan yrityksen asiakas, kirjautumalla sisään sivustoon voit käyttää erikoistietoja tai päivityksiä, jotka liittyvät  käyttämääsi tuotteeseen.

Tätä varten sinun on kirjoitettava käyttäjätunnuksesi ja valittava salasana (”sisäänkirjautumistiedot”). Salasanan pituuden on oltava vähintään 8 merkkiä, ja siinä tulisi aina olla sekä isoja että pieniä kirjaimia, numeroita ja erikoismerkkejä. Helpot salasanat, kuten ”ABC” tai järjestyksessä näppäimistöltä saatavat salasanat (esimerkiksi ”qwert” tai ”asdfgh”), kaikki nimet (kuten ystävät, tutut, työtoverit, perheenjäsenet, lemmikit), kaupunkien ja rakennusten osoitteet, sarjakuvahahmot, automerkit, auton rekisteritunnus, käsitteet, syntymäpäivät, puhelinnumerot tai yleiset lyhenteet, eivät ole suositeltavia.

Sisäänkirjautumistietoja ei saa missään tapauksessa paljastaa kenellekään. Jos tietojen luovuttaminen on välttämätöntä esimerkiksi hätätilanteessa, jotta kolmannet osapuolet voivat käyttää tiettyjä tietoja, salasana on vaihdettava heti tilanteen jälkeen. Oman turvallisuutesi vuoksi aiemmin käytettyä salasanaa ei saa käyttää uudelleen.
Lisäksi sisäänkirjautumisen yhteydessä tallennetaan IP-osoitteesi ja sivuston käytön ajankohta. Tämä on tarpeen IT-järjestelmiemme turvallisuuden ylläpitämiseksi.

myneva asettaa tietokoneellesi uuden istuntoevästeen kunkin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tämä istuntoeväste estää automaattisen uloskirjautumisen tilin käytön tai tiliin liittyvien palvelujen aktiivisen käytön aikana. Istuntoeväste poistetaan tietokoneeltasi automaattisesti muutamassa minuutissa uloskirjautumisen jälkeen.

Tietojesi käsittelyn oikeusperuste on Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. momentin 1. kohdan alakohta f, ja sopimussuhteeseen liittyvissä asioissa Saksan tietosuojalain (DSGVO) 6. artiklan 1. momentin 1. kohdan alakohta b ja/tai f.

3.3. mynevan uutiskirje


Jos olet hyväksynyt tiedotteen vastaanottamisen, sinulle lähetetään sähköpostitse mynevan tuotteita ja palveluja koskeva tiedote. Tiedotteidemme vastaanottamiseksi sinun on annettava etu- ja sukunimesi sekä sähköpostiosoitteesi. Huomaa, että kun valitset hyväksymisen, ilmoitat samalla hyväksyväsi sen, että myneva analysoi toimintaasi käyttäjänä sekä tiedotteen että palvelujensa optimoimiseksi. myneva mittaa konkreettisesti, mitä tietoja lataat tiedotteesta ja mitä linkkejä napsautat.

Käytämme tiedotteen tilaamisessa niin kutsuttua Double opt-in -menetelmää. Se tarkoittaa, että lähetämme ilmoittautumisesi jälkeen sähköpostiosoitteeseesi sähköpostiviestin, jossa pyydämme sinua vahvistamaan, että haluat vastaanottaa tiedotteitamme. Jos et vahvista ilmoittautumistasi 7 päivän kuluessa, tietosi lukitaan, ja tietosi poistetaan automaattisesti kuukauden kuluttua.

Henkilötietojesi käsittely tiedotteen yhteydessä perustuu Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. momentin 1. kohdan alakohdan a mukaiseen nimenomaiseen suostumukseen.

Voit peruuttaa suostumuksesi tiedotteiden vastaanottamisen jatkamiseen, seurannat mukaan lukien, ilmoittamalla asiasta mynevalle. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta ennen peruuttamista suostumuksen perusteella tehdyn tietojen käsittelyn lainmukaisuuteen. Jokaisen sähköpostitse lähetetyn tiedotteen lopussa on linkki, jonka avulla voit peruuttaa suostumuksesi. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa myös esimerkiksi lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen widerruf@myneva.eu.

Tiedotteen tilaamisen yhteydessä tallennamme lakisääteisen dokumentointivelvoitteemme täyttämiseksi myös IP-osoitteesi ja tilaamisen ajankohdan. Tietojen käsittelyn oikeusperuste on Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. momentin 1. kohdan alakohta c.

3.4. Verkkohakemukset

Verkkosivustollamme voit hakea keskitetysti mynevan kautta työtä mynevalta tai joltain Julkaisutiedot-kohdassa mainitulta yritykseltä (jäljempänä: ”Työnantaja”). Voit käyttää tähän työpaikan haun verkkolomakettamme. Voit hakea työpaikkaa myös sähköpostitse tai kirjeitse.

Verkkohakemuksen yhteydessä sinulta kysytään henkilötietoja (esimerkiksi nimi ja yhteystiedot). Työantajan tarjoaman mahdollisen työsuhteen solmimiseksi ja toteuttamiseksi vaaditaan joitakin tietoja. Jos näitä pakollisiksi kentiksi määritettyjä tietoja ei ole käytettävissä, hakemuksesi on epätäydellinen eikä sen käsittelyä voida jatkaa työpaikan haun yhteydessä. Muiden tietojen käytettäväksi antaminen ja tiedostojen tai asiakirjojen (esimerkiksi ansioluettelo tai valokuva) ei ole työpaikan haun tässä vaiheessa pakollista vaan valinnainen toimenpide. Ainoastaan pakollisten tietojen antaminen ei vaikuta negatiivisesti työpaikkahakemuksesi käsittelyyn.

Verkkohakemuksesi saapumisen jälkeen saat meiltä automaattisesti vastaanottokuittauksen. Työpaikan hakuprosessin myöhemmät vaiheet tekee kulloinenkin työnantaja.

Kulloinenkin työnantaja käsittelee tietojasi voidakseen tehdä työsuhteen aloittamista koskevan päätöksen. Kulloisenkin työnantajan tekemän tietojen käsittelyn oikeusperuste on Saksan liittotasavallan tietosuojalain (DGSVO) 88. artiklan 1. momentti kulloinkin voimassa olevaan kansalliseen lainsäädäntöön liittyen, Saksassa liittotasavallan tietosuoja-asetuksen (BDSG) 26. pykälän, 1. momentin 1. kohta. Henkilötietojen käsittelyn osalta sovelletaan Saksan liittotasavallan tietosuojalain (DGSVO) 88. artiklan 1. kappaletta  kulloinkin voimassa olevaan kansalliseen lainsäädäntöön liittyen, Saksassa tietosuoja-asetuksen (BDSG) 26. pykälän, 3. momenttia. Työsuhteen irtisanomisen tai työnhakuprosessin päättymisen yhteydessä tietosi poistetaan 6 kuukauden kuluessa.

 

3.5. Tilaisuuksiin osallistuminen

Jos haluat osallistua johonkin tilaisuuksistamme, sinun on ilmoittauduttava etukäteen ja ilmoitettava etu- ja sukunimesi, organisaatiosi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Muut sinua koskevat tiedot ovat valinnaisia. Jos ilmoittautumisesi onnistui, saat sen lähettämisen jälkeen meiltä sähköpostitse vahvistuksen. Tietojasi käytetään osallistumisesi mahdollistamiseen, laskutukseen ja tarvittaessa sinulle konkreettisesta tilaisuudesta ja siihen liittyvistä järjestelyihin liittyvistä asioista tiedottamiseen.
Sopimuksellisten tai sitä edeltävien toimenpiteiden tekemisen osalta tietojesi käsittelyn oikeusperuste on Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. momentin 1. kohdan alakohta b. Tietojesi käsittelyn yleinen oikeusperuste on Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. momentin 1. kohdan alakohta f. Oikeutetun edun muodostaa näin ollen tilaisuuden organisointi ja toteuttaminen. 
Huomaa, että tilaisuuksista otetaan kuva- ja äänitallenteita, joissa saatat näkyä. Ilmoittautumisen yhteydessä antamallasi suostumuksella hyväksyt, että myneva Group GmbH ja kaikki Julkaisutiedot-kohdassa mainitut yritykset voivat käyttää sinusta tehtyjä kuva- ja äänitallenteita sekä etu- ja sukunimeäsi, paikkaa, aikaa ja sisältöä rajoittamatta, erityisesti
• verkkosivuilla
• sosiaalisen median kanavissa (Facebook, YouTube, Twitter, jne.),
• työntekijöiden, sidosryhmien ja asiakkaiden koulutuksissa,
• asiakkaille, sidosryhmille jne. lähetettävissä sähköpostitiedotteissa,
• tuote- ja kuvaesitteissä ja 
• toimituksellisissa yhteyksissä (lehdistötiedotteissa, toimitetuissa teksteissä jne.)
joita myneva Group voi jakaa sekä kaupalliseen että ei-kaupalliseen levitykseen (esimerkiksi intranet) ja esittää julkisesti. Huomaa myös, että ääni- ja kuvatallenteiden katseleminen (esimerkiksi Internetissä) on mahdollista maailmanlaajuisesti, ja on mahdollista, että kolmannet osapuolet käyttävät ääni- ja kuvatallenteita luvattomasti. Edellä mainittu erillinen suostumuksesi on tilaisuuksiin osallistumisen ehdoton edellytys, sillä emme voi taata, että yksittäinen henkilö ei esiinny tallenteessa. 

Huomaa verkkotilaisuuksien tietosuojaa koskevat täydentävät tietomme esimerkiksi Teamsin, Zoomin ja GoTon osalta kohdassa 3.8.

Jos lähetät meille tilaisuuksiimme liittyen kysymyksiä, huomautuksia ja/tai palautetta (esimerkiksi osoitteeseen sales@myneva.eu), tallennamme tietosi voidaksemme käyttää niitä kysymystäsi käsitellessämme.
Tietojesi käsittelyn oikeusperuste on Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. momentin 1. kohdan alakohta f. Oikeutetun edun muodostaa näin ollen kyselyysi vastaaminen. Sopimuksellisten tai sitä edeltävien toimenpiteiden tekemisen osalta käsittelyn oikeusperuste on Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. momentin 1. kohdan alakohta g.

 

3.6. Käyttäjä- ja asiakaspäiviin osallistuminen

Jos haluat osallistua käyttäjä- ja asiakaspäiviimme, sinun on ilmoittauduttava etukäteen ja ilmoitettava etu- ja sukunimesi, organisaatiosi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Muut sinua koskevat tiedot ovat valinnaisia. Jos ilmoittautumisesi onnistui, saat sen lähettämisen jälkeen meiltä sähköpostitse vahvistuksen. Tietojasi käytetään osallistumisesi mahdollistamiseen, laskutukseen ja tarvittaessa sinulle konkreettisesta tilaisuudesta ja siihen liittyvistä järjestelyihin liittyvistä asioista tiedottamiseen.
Sopimuksellisten tai sitä edeltävien toimenpiteiden tekemisen osalta tietojesi käsittelyn oikeusperuste on Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. momentin 1. kohdan alakohta b. Tietojesi käsittelyn yleinen oikeusperuste on Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. momentin 1. kohdan alakohta f. Oikeutetun edun muodostaa näin ollen tilaisuuden organisointi ja toteuttaminen. 
Huomaa, että käyttäjäpäivistä otetaan kuva- ja äänitallenteita, joissa saatat esiintyä. Ilmoittautumisen yhteydessä antamallasi suostumuksella hyväksyt, että myneva Group GmbH ja kaikki Julkaisutiedot-kohdassa mainitut yritykset voivat käyttää sinusta tehtyjä kuva- ja äänitallenteita, etu- ja sukunimesi mukaan lukien, paikkaa, aikaa ja sisältöä rajoittamatta, erityisesti
•    verkkosivuilla,
•    sosiaalisen median kanavissa (Facebook, YouTube, Twitter, jne.),
•    työntekijöiden, sidosryhmien ja asiakkaiden koulutuksissa,
•    asiakkaille, sidosryhmille jne. lähetettävissä sähköpostitiedotteissa,
•    tuote- ja kuvaesitteissä ja 
•    toimituksellisissa yhteyksissä (lehdistötiedotteissa, toimitetuissa teksteissä jne.) 
joita myneva Group voi jakaa sekä kaupalliseen että ei-kaupalliseen levitykseen (esimerkiksi intranet) ja esittää julkisesti. Huomaa myös, että ääni- ja kuvatallenteiden katseleminen (esimerkiksi Internetissä) on mahdollista maailmanlaajuisesti, ja on mahdollista, että kolmannet osapuolet käyttävät ääni- ja kuvatallenteita luvattomasti. Edellä mainittu suostumuksesi on käyttäjäpäiville osallistumisen ehdoton edellytys, sillä emme voi taata, että yksittäinen henkilö ei esiinny tallenteessa. 
Huomaa verkkotilaisuuksien tietosuojaa koskevat täydentävät tietomme esimerkiksi Teamsin, Zoomin ja GoTon osalta kohdassa 3.8.
Jos lähetät meille tilaisuuksiimme liittyen kysymyksiä, huomautuksia ja/tai palautetta (esimerkiksi osoitteeseen sales@myneva.eu), tallennamme tietosi voidaksemme käyttää niitä kysymystäsi käsitellessämme.
Tietojesi käsittelyn oikeusperuste on Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. momentin 1. kohdan alakohta f. Oikeutetun edun muodostaa näin ollen kyselyysi vastaaminen. Sopimuksellisten tai sitä edeltävien toimenpiteiden tekemisen osalta käsittelyn oikeusperuste on Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. momentin 1. kohdan alakohta g.

3.7. Teams, Zoom, GoTo

Teamsin, Zoomin ja GoTon tietosuojaa koskevia tietoja voit lukea täältä


4. Verkkosivuston oikean toiminnan vaatimien tietojen käsittely / evästeet

Käytämme verkkosivustomme toiminnan tehostamiseen nk. evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelin lähettää selaimeesi ja jotka tallennetaan laitteesi kiintolevylle. Niiden avulla verkkosivustomme tunnistaa laitteesi, kun vierailet uudelleen sivustollamme.
Käyttämämme seurantatyökalut ja muut evästeitä käyttävät palvelut luetellaan kohdissa 5 ja 6.

Useimmat selaimet on asetettu hyväksymään evästeet automaattisesti. Voit poistaa evästeiden selaimeesi tallentamisen käytöstä, ja voit poistaa evästeet kiintolevyltäsi milloin tahansa. Voit kuitenkin kieltää ainoastaan joidenkin evästeiden tallentamisen (esimerkiksi kolmansien osapuolten evästeet) jos esimerkiksi haluat estää seurannan. Katso selaimesi ohjeesta lisätietoja evästeistä.
Huomaa, että voit asentaa selaimeesi yksityisyyttäsi suojaavan lisäosan, joka voi estää seurannan. Tällaisia ovat esimerkiksi AdBlock, Ghostery tai NoScript (lue lisäosien toimittajien tietosuojaa koskevat tiedot)

Huomautamme lopuksi, että kaikkien evästeiden käytöstä poistaminen saattaa estää verkkosivuston täydellisten ominaisuuksien toiminnan.
Katso lisätietoja sivuston käyttämistä evästeistä evästeitä koskevasta ikkunasta sekä seuraavista määräyksistä. Tietojesi käsittely perustuu Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. momentin 1. kohdan alakohtaan f, jos alakohdassa 5 f ei ole toisin mainittu. Oikeutetun edun muodostaa näin ollen verkkosivuston tuottaminen.


5. Evästeiden hyväksyminen Cookiebotin avulla

 

Käytämme seurantatyökalujen käyttösi hyväksynnän hallintaan ”Cookiebot”-nimistä evästeenhyväksyntätekniikkaa, jonka on toimittanut Cybot A/S, Havnegade 39, 1058 Kööpenhamina, Tanska, verkkosivusto https://www.cookiebot.com (jäljempänä ”Cybot”). Tällöin siirretään yhteystietojesi lisäksi hyväksyntäsi tai sen kieltäminen tai hyväksynnän peruuttaminen Cybotille. Tätä varten Cybot asettaa selaimeesi evästeen.
Käytämme Cookiebotia evästeiden käytön lakimääräisen hyväksynnän hakemiseen. Tämän oikeusperuste on Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. momentin 1. kohdan alakohtaan c.


6. Seurantatyökalut / Muut palvelut


6.1. Google Analytics


Käytämme verkkosivustollamme ”Google Analytics” -seurantatyökalua. Tämän palvelun toimittaa Irlannin lain alainen Google Ireland Limited, jonka osoite on Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti (jäljempänä ”Google”). Tämä palvelu auttaa meitä tekemään Internet-tarjonnastamme sinulle mielenkiintoisempaa ja parantamaan käyttökokemusta. Palvelua varten verkkosivustomme käyttötiedot tallennetaan pseudonymisoituihin käyttäjäprofiileihin. Siihen saatetaan käyttää myös evästeitä. Lisäksi eri laitteiden, istuntojen ja vuorovaikutusten tiedot voidaan yhdistää niin kutsuttuun käyttäjätunnukseen. Tuotetut tiedot lähetetään pääsääntöisesti Googlen Euroopassa olevalle palvelimelle.
Oletusarvoisesti Google anonymisoi käyttäjän IP-osoitteen jo käyttäjän tietojen määrittämisen yhteydessä. Google ei myöskään kirjaa tai tallenna IP-osoitteita mihinkään. IP-osoitteiden lyhentäminen ei kuitenkaan tuota tietojenkäsittelyn täydellistä anonymisointia. Google Analyticsiä käytettäessä kerätään siis käyttäjistä tietoja, jotka voidaan katsoa henkilötiedoiksi. Tiedot sisältävät yksittäisiä käyttäjiä identifioivia tietoja, jotka voivat mahdollistaa yhdistämisen esimerkiksi olemassa olevaan Google-tiliin.
Google käyttää toimeksiannossamme Google Analyticsin avulla saatuja tietoja verkkosivustomme käyttötapojen arviointiin, raporttien luomiseen verkkosivuston käytöstä ja verkkosivuston käyttöön ja Internetin käyttöön liittyvien palvelujen meille toimittamiseen. Pseudonymisoituja käyttäjäprofiileja ei yhdistetä pseudonyymin haltijaa koskeviin henkilötietoihin ilman sitä koskevaa erillistä suostumusta,
Lisätietoja Google Analyticsistä saat osoitteesta:
https://support.google.com/analytics/answer/12017362
Huomaa, että Google Analyticsin avulla kerätyt tiedot ovat Googlen käytettävissä ja Google saattaa käyttää näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa.  Google saattaa siis yhdistää näitä tietoja muihin sinua koskeviin tietoihin, kuten tekemiisi hakuihin, henkilökohtaiseen tiliisi, muiden laitteiden käyttäjätietoihin ja kaikkiin muihin Googlella käytettävissä oleviin tietoihin.
Google Analyticsin tekemän tietojesi käsittelyn oikeusperuste on suostumuksesi, perustuen Saksan telemedian tietosuojalain (TTDSG) 25. pykälän 1. momentin kohtaan 1 tietojen päätelaitteisiin tallentamisen ja käsittelyn osalta sekä Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. momentin 1 kohdan alakohtaan a tietojesi edelleen käyttämisen osalta. Annat suostumuksesi tähän evästeikkunamme kautta. Huomaa, että Google on yhdysvaltalainen yritys.  Euroopan unionin tuomioistuimen (EUTI) sovellettavan päätöksen mukaisesti Yhdysvaltain tietosuojataso ei ole riittävä, joten tietoihisi kohdistuu riski. Näin ollen tietosi saattavat tietyin edellytyksin päätyä Yhdysvaltain viranomaisten käsiteltäviksi tarkastusta ja valvontaa varten. Tietojen siirron riittävän suojaustason saavuttamisen takaamiseksi on tehty sopimus uusista EU:n tietosuojan vakiolauseista.

 

6.2. Google Ads Conversion

Käytämme tuotteidemme ja palveluidemme ulkoisilla verkkosivustoilla markkinointivälineiden avulla markkinoimiseen ja markkinoinnin tehon mittaamiseen ”Google Ads Conversion” -palvelua. Google toimittaa nämä markkinointivälineet niin kutsutun ”Ad Server” -toiminnon avulla. Jos päädyt sivustollemme Google-ilmoituksen kautta, Google Ads tallentaa laitteeseesi evästeen. Nämä evästeet ovat pääsääntöisesti voimassa 30 päivää, ja niiden avulla sinut tunnistetaan henkilökohtaisesti. Tähän evästeeseen tallennetaan yleensä analyysin arvoina yksilöllinen evästeen tunniste, Ad Impressions -määrä asettamista kohti (taajuus) (koskee näkemisen jälkeisiä muuntoja) sekä opt-out-valintoja (merkintä, joka ilmaisee, että käyttäjä ei halua yhteydenottoja).
Google käyttää edellä mainittuja evästeitä Internet-selaimesi tunnistamiseen. Jos siis olet vieraillut Ads-asiakkaan verkkosivustolla ja tietokoneellesi tallennettu eväste on vielä voimassa, Google ja Ads-asiakas voivat tunnistaa, että olet päätynyt sivustolle napsautettuasi ilmoitusta. Ads-asiakkaiden verkkosivustot eivät voi seurata evästeitä. Me emme itse käsittele henkilöihin liittyviä tietoja näihin ilmoituksiin liittyen. Google toimittaa meille ainoastaan tilastotietoja. Näiden tietojen avulla voimme tunnistaa, mitkä ilmoitusmenetelmät ovat olleet tehokkaimpia. Emme saa muita mainostemme käytöstä peräisin olevia tietoja, emmekä pysty tunnistamaan sinua näiden tietojen perusteella.
Käyttämiemme markkinointityökalujen vuoksi selaimesi muodostaa automaattisesti yhteyden Googlen palvelimeen. Emme voi vaikuttaa Googlen näiden työkalujen avulla keräämien tietojen laajuuteen ja muuhun käyttöön, joten ilmoitamme sinulle käytettävissä olevien tietojemme perusteella seuraavaa: Ads Conversionin yhdistämällä Google saa tiedon siitä, että olet vieraillut Internet-sivustomme vastaavalla osalla tai napsauttanut jotain mainostamme. Jos olet rekisteröitynyt johonkin Googlen palveluun, Google voi yhdistää vierailusi tiliisi. Vaikka et olisi rekisteröitynyt Googlelle tai et olisi sisään kirjautuneena, tarjoaja saattaa nähdä ja tallentaa IP-osoitteesi.
Katso lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä osoitteesta: https://support.google.com/google-ads/answer/93148 https://ads.google.com/intl/de_de/home/faq/gdpr/
Google Ads Conversionin tekemän tietojesi käsittelyn oikeusperuste on suostumuksesi, perustuen Saksan telemedian tietosuojalain (TTDSG) 25. pykälän 1. momentin kohtaan 1 tietojen päätelaitteisiin tallentamisen ja käsittelyn osalta sekä Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. kappaleen 1 momentin kohtaan a tietojesi edelleen käsittelemisen osalta. Annat suostumuksesi tähän evästeikkunamme kautta. Huomaa, että Google on yhdysvaltalainen yritys.  Euroopan unionin tuomioistuimen (EUTI) sovellettavan päätöksen mukaisesti Yhdysvaltain tietosuojataso ei ole riittävä, joten tietoihisi kohdistuu riski. Näin ollen tietosi saattavat tietyin edellytyksin päätyä Yhdysvaltain viranomaisten käsiteltäviksi tarkastusta ja valvontaa varten. Tietojen siirron riittävän suojaustason saavuttamisen takaamiseksi on tehty sopimus uusista EU:n tietosuojan vakiolauseista.


6.3. HubSpot


Käytämme Yhdysvalloissa osoitteessa 25 First Street, Cambridge, MA 02141 USA, sijaitsevan  ohjelmistoyritys HubSpot, Inc.:in (”HubSpot”) toimittamaa palvelua. Yrityksellä on toimisto Irlannissa, osoitteessa Ground Floor, Two Dockland Central, Guild St, North Dock, Dublin, D01 K2C5, Irlanti.
HubSpot on integroitu ohjelmistoratkaisu, joka kattaa monia verkkomarkkinointimme eri ulottuvuuksia. Näihin kuuluvat esimerkiksi seuraavat:
Sähköpostimarkkinointi, yhteystietojen hallinta (kuten käyttäjäsegmenttien hallinta ja CRM) ja tietojen käsittely yhteystietolomakkeiden avulla.
Yhteydenottolomakkeemme avulla verkkosivustomme käyttäjät voivat esimerkiksi saada lisätietoja mynevan tuotteista ja palveluista ja jättää meille yhteystietonsa ja muita tietoja. Nämä tiedot tallennetaan ohjelmistokumppanimme HubSpotin palvelimille. Me voimme käyttää niitä ottaaksemme yhteyttä verkkosivustomme käyttäjiin ja määrittääksemme, mitkä mynevan palvelut kiinnostavat asiakkaitamme. Nämä tietosuojaehdot koskevat kaikkia keräämiämme tietoja. Käytämme kaikkia keräämiämme tietoja ainoastaan markkinointitoimiemme optimointiin.
HubSpotin käyttämisen oikeusperuste on suostumuksesi, perustuen Saksan telemedian tietosuojalain (TTDSG) 25. pykälän 1. momentin kohtaan 1 tietojen päätelaitteisiin tallentamisen ja käsittelyn osalta sekä Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. kappaleen 1 momentin kohtaan a tietojesi edelleen käsittelyn osalta. Annat suostumuksesi tähän evästeikkunamme kautta. Huomaa, että HubSpot on yhdysvaltalainen yritys. Euroopan unionin tuomioistuimen (EUTI) sovellettavan päätöksen mukaisesti Yhdysvaltain tietosuojataso ei ole riittävä, joten tietoihisi kohdistuu riski. Näin ollen tietosi saattavat tietyin edellytyksin päätyä Yhdysvaltain viranomaisten käsiteltäviksi tarkastusta ja valvontaa varten. Tietojen siirron riittävän suojaustason saavuttamisen takaamiseksi on tehty sopimus uusista EU:n tietosuojan vakiolauseista.

 

6.4. Atlassian

Käytämme asiakaskyselyjen käsittelyyn Jira Service Management (JSM) -palvelua, jonka toimittaa Atlassian PRY Ltd., Level 6, 341 George St, Sydney NSW 2000, Australia (”Atlassian”). 
mynevan asiakasorganisaatioiden työntekijät voivat pyytää meiltä tukea jonkin mynevan verkkosivuston tai myneva-ohjelmistoratkaisuihin suoraan integroitujen linkkien avulla. Tällöin Atlassian luo automaattisesti tiketin, joka ohjataan manuaalisesti tai automaattisesti tukemme työtekijälle tai ryhmälle, ja kysymyksen esittänyt henkilö saa tiedon kysymyksen vastaanottamisesta tai käsittelyn etenemisestä sähköpostitse. mynevan tuen työntekijä ottaa lopuksi sähköpostitse tai puhelimitse yhteyttä kysymyksen esittäneeseen henkilöön, vastaa kysymyksiin ja sulkee tiketin, kun ongelma on ratkennut. Asiakkaan ei tarvitse rekisteröidä tukimahdollisuuksia käyttäviä henkilöitä.
Kun tukipyyntö vastaanotetaan, HubSpotista (katso kohta 6.3) ladataan tarvittaessa asiakkaan tietoja (kuten organisaation nimi, osoite, maa ja tuote).
Atlassian käsittelee erityisesti seuraavia henkilötietoja. 
•    mynevan asiakkaan yhteyshenkilön etu- ja sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite (=yhteystiedot)
•    mynevan työntekijän etu- ja sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, roolit, työn tiedot/toimien päivämäärät
Työn tiedot/toimien päivämäärät sisältyvät työntekijän konkreettisesti käsittelemiin tiketteihin, ja niillä mitataan vastausaikoja, ratkaisuaikoja ja ratkaisun ensimmäisellä kohtaamisella saamisen määrää sekä asiakaspalautteeseen perustuvaa asiakastyytyväisyyttä
Käytämme Atlassiania voidaksemme käsitellä tukipyynnöt nopeasti ja tehokkaasti. Tämä muodostaa Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. momentin alakohdan f mukaisen oikeutetun edun. Huomaa, että Atlassian on australialainen yritys. Tietojen siirron riittävän suojaustason saavuttamisen takaamiseksi on tehty sopimus uusista EU:n tietosuojan vakiolauseista. Katso lisätietoja Atlassianin tietosuojakäytännöistä osoitteesta:  https://www.atlassian.com/de/legal/data-transfer-impact-assessment

https://www.atlassian.com/de/legal/data-processing-addendum


6.5. YouTube

Sivustollamme käytetään Googlen ylläpitämän YouTube-sivuston laajennuksia. Kun vierailet sivullamme, jolla on käytössä YouTube-laajennus, muodostetaan yhteys YouTuben palvelimiin. Tässä yhteydessä YouTuben palvelimelle ilmoitetaan, millä verkkosivustollamme vierailet. Jos olet kirjautunut sisään YouTube-tilillesi, YouTube voi yhdistää selaustoimintasi suoraan henkilökohtaiseen profiiliisi. Voit estää tämän kirjautumalla ulos YouTube-tililtäsi.
YouTuben käyttämisen oikeusperuste on suostumuksesi, perustuen Saksan telemedian tietosuojalain (TTDSG) 25. pykälän 1. momentin kohtaan 1 tietojen päätelaitteisiin tallentamisen ja käsittelyn osalta sekä Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. momentin 1. kohdan alakohtaan a tietojesi edelleen käsittelyn osalta. Annat suostumuksesi tähän evästeikkunamme kautta. Huomaa, että Google on yhdysvaltalainen yritys.  Euroopan unionin tuomioistuimen (EUTI) sovellettavan päätöksen mukaisesti Yhdysvaltain tietosuojataso ei ole riittävä, joten tietoihisi kohdistuu riski. Näin ollen tietosi saattavat tietyin edellytyksin päätyä Yhdysvaltain viranomaisten käsiteltäviksi tarkastusta ja valvontaa varten. Jos haluat kuitenkin antaa suostumuksesi tämän työkalun käyttöön, voit valita sen evästeikkunassamme. Tietojen siirron riittävän suojaustason saavuttamisen takaamiseksi on tehty sopimus uusista EU:n tietosuojan vakiolauseista.
Saat lisätietoja YouTuben käyttäjätietojen käsittelystä YouTuben tietosuojailmoituksesta osoitteessa:
 https://www.google.de/intl/de/policies/privacy

 

6.6. LinkedIn Insight-Tag

 

Käytämme verkkosivustollamme ”LinkedIn Insight-Tag” -muuntotyökalua, jonka toimittaa LinkedIn Ireland Unlimited Company (LinkedIn Irlanti). Tämä työkalu luo Internet-selaimeesi evästeen, joka mahdollistaa esimerkiksi seuraavien tietojen määrittämisen: IP-osoite, laitteen ja selaimen ominaisuudet ja sivun tiedot (esimerkiksi sivun lataukset). LinkedIn Irlanti ei toimita meille mitään henkilötietoja, vaan se tarjoaa ainoastaan anonymisoituja raportteja verkkosivuston kohderyhmästä ja näyttökerroista. Lisäksi LinkedIn tarjoaa Insight-Tag-toiminnon avulla mahdollisuuden uudelleenkohdistamiseen. Näiden tietojen avulla voimme tarjota kohdennettua mainontaa verkkosivustomme ulkopuolelle sinua verkkosivuston käyttäjänä tunnistamatta. LinkedIn Insight-Tagin käyttämisen oikeusperuste on suostumuksesi, perustuen Saksan telemedian tietosuojalain (TTDSG) 25. pykälän 1. momentin kohtaan 1 tietojen päätelaitteisiin tallentamisen ja käsittelyn osalta sekä Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. momentin 1. kohdan alakohtaan a tietojesi edelleen käsittelyn osalta. Annat suostumuksesi tähän evästeikkunamme kautta. Huomaa, että LinkedIn Irlanti käsittelee tietojasi myös EU- ja ETA-alueen ulkopuolella. Euroopan unionin tuomioistuimen (EUTI) sovellettavan päätöksen mukaisesti Yhdysvaltain tietosuojataso ei ole riittävä, joten tietoihisi kohdistuu riski. Näin ollen tietosi saattavat tietyin edellytyksin päätyä Yhdysvaltain viranomaisten käsiteltäviksi tarkastusta ja valvontaa varten. Tietojen siirron riittävän suojaustason saavuttamisen takaamiseksi on tehty sopimus uusista EU:n tietosuojan vakiolauseista. Katso lisätietoja LinkedIn Insight-Tag -tunnisteesta seuraavasta linkistä. Saat lisätietoja LinkedIn Irlannin tietosuojasta LinkedIn Irlannin Tietosuojakäytännöstä.

 

6.7. Meta-Pixel

 

Niin kutsuttu ”Meta-pikseli” on verkkosivustoomme liitetty näkymätön Meta-pikseli, jonka kautta Meta Platforms Ireland Limitedin (aiemmin Facebook Ireland Limited), 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanti (”Meta”) analysoi jokaisen verkkosivuston vierailijan online-käyttäytymistä.  Meta-pikseli mahdollistaa etu- ja sukunimen, sähköpostiosoitteen jne. kaltaisten asiakastietojen välittämisen Metalle ja olemassa oleviin seurantatietoihin liittämisen. Näin ollen on mahdollista, että että Meta kerää tietoja henkilöistä, jotka eivät ole Facebook-verkoston käyttäjiä tai jotka eivät ole kirjautuneena Facebookiin vieraillessaan verkkosivustolla. Tämän avulla Meta seuraa verkkosivustolla vierailevia, jotka hyväksyvät kolmansien osapuolten evästeiden tallentamisen. Tämä tarjoaa meille mahdollisuuden näyttää sinulle Facebookissa mainoksia kohdennetusti. Meta-pikselin avulla on myös mahdollista saada kohdennetusti uusia asiakkaita ja ottaa yhteyttä uusiin henkilöihin, jotka muistuttavat verkkosivustomme vierailijoita.
Tietojen käsittelystä on meidän lisäksemme vastuussa myös Meta. Meta käsittelee tietoja Metan oman tietosuojakäytännön mukaisesti. Saat lisätietoja Metan tietosuojakäytännöstä. Saat lisätietoja Meta-pikselistä ja sen toimintatavasta Metan ohjesivustosta. 
Olemme siis tältä osin yhdessä Metan kanssa vastuussa Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 26. artiklan mukaisesti henkilötietojesi käsittelystä. Voit vaatia oikeuksiasi (katso kohta 12) sekä meiltä että Metalta. Meta on kuitenkin ensimmäinen yhteydenottopiste. Olemme tehneet Metan kanssa sopimuksen henkilötietojen käsittelyn yhteisvastuullisuudesta. Voit lukea sen seuraavasta linkistä: https://www.facebook.com/legal/controller_addendum.  
Meta-pikselin käyttämisen oikeusperuste on suostumuksesi, perustuen Saksan telemedian tietosuojalain (TTDSG) 25. pykälän 1. momentin kohtaan 1 tietojen päätelaitteisiin tallentamisen ja käsittelyn osalta sekä Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. momentin 1. kohdan alakohtaan a tietojesi edelleen käsittelyn osalta. Annat suostumuksesi tähän evästeikkunamme kautta. Huomaa, että Meta on yhdysvaltalainen yritys. Euroopan unionin tuomioistuimen (EUTI) sovellettavan päätöksen mukaisesti Yhdysvaltain tietosuojataso ei ole riittävä, joten tietoihisi kohdistuu riski. Näin ollen tietosi saattavat tietyin edellytyksin päätyä Yhdysvaltain viranomaisten käsiteltäviksi tarkastusta ja valvontaa varten. Tietojen Meta Platforms Inc.:ille Yhdysvaltoihin siirtämistä varten on Meta Platforms Ireland Limitedin ja Meta Platforms Inc.:n välillä tehty sopimus uusista tietosuojan vakiolauseista. 

 

6.8. Google reCAPTCHA

 

Käytämme sivustollamme Google reCAPTCHA -toimintoa (”reCAPTCHA”), joka on Googlen tarjoama palvelu. reCAPTCHAn avulla tarkistamme, onko tietoja verkkosivustollemme esimerkiksi tiedotteen tilaamisen yhteydessä antava taho ihminen vai automatisoitu ohjelmisto. reCAPTCHA analysoi tätä varten verkkosivustolla vierailijan käyttäytymistä monien eri seikkojen perusteella. Tämä analyysi alkaa automaattisesti, kun verkkosivustolla vieraileva lataa sivuston tai siirtyy sivustolle. Analyysiä varten reCAPTCHA arvioi erilaisia tietoja (esimerkiksi IP-osoite, sivustolla vierailevan tahon vierailullaan käyttämä aika tai käyttäjän tekemät hiiren liikkeet). Analyysin avulla määritetyt tiedot välitetään edelleen Googlelle. reCAPTCHA-analyysit tehdään kokonaan taustalla. Sinulle ei erikseen ilmoiteta käynnissä olevasta analyysistä. reCAPTCHAn käyttämisen oikeusperuste on suostumuksesi, perustuen Saksan telemedian tietosuojalain (TTDSG) 25. pykälän 1. momentin kohtaan 1 tietojen päätelaitteisiin tallentamisen ja käsittelyn osalta sekä Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. momentin 1. kohdan alakohtaan a tietojesi edelleen käsittelyn osalta. Annat suostumuksesi tähän evästeikkunamme kautta. Huomaa, että Google on yhdysvaltalainen yritys.  Euroopan unionin tuomioistuimen (EUTI) sovellettavan päätöksen mukaisesti Yhdysvaltain tietosuojataso ei ole riittävä, joten tietoihisi kohdistuu riski. Näin ollen tietosi saattavat tietyin edellytyksin päätyä Yhdysvaltain viranomaisten käsiteltäviksi tarkastusta ja valvontaa varten. Tietojen siirron riittävän suojaustason saavuttamisen takaamiseksi on tehty sopimus uusista EU:n tietosuojan vakiolauseista.
Katso lisätietoja reCAPTCHAsta ja lue Googlen tietosuojakäytäntö seuraavista linkeistä:  https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/ ja https://www.google.com/recaptcha/intro/android.html.

 

6.9. Google AdSense

Käytämme verkkosivustollamme Googlen AdSense-toimintoa. Tietojen käsittelyn syy on mainostilan vuokraaminen verkkosivustolta ja kohdistetun, kiinnostuksen kohteisiin liittyvän mainonnan tuottaminen verkkosivuston vierailijoille. Tämän toiminnon avulla verkkosivuston vierailijoille voidaan toimittaa Google Display -verkostosta räätälöityä, kiinnostuksen kohteisiin liittyvää mainontaa. Google käyttää tähän Web beaconeita (näkymätöntä grafiikkaa), joka mahdollistaa verkkosivuston käytön analysoimisen. Tämän toiminnon avulla kerätyt tämän verkkosivuston käyttöä koskevat tiedot, IP-osoite mukaan lukien, siirretään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin, jossa tietoja säilytetään. Google voi siirtää näitä tietoja kolmansille osapuolille, jos se on lain mukaan sallittua tai jos kolmas osapuoli käsittelee tietoja Googlen toimeksiannosta. Tietojemme mukaan Google ei yhdistä IP-osoitettasi muihin Googlen tietoihin. 
Katso lisätietoja ja lue Googlen tietosuojakäytäntö seuraavista linkeistä:   https://www.google.com/policies/technologies/ads/ ja https://www.google.com/policies/privacy/

Google AdSensen käyttämisen oikeusperuste on suostumuksesi, perustuen Saksan telemedian tietosuojalain (TTDSG) 25. pykälän 1. momentin kohtaan 1 päätelaitteiden tietojen tallentamisen ja käsittelyn osalta sekä Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. momentin 1. kohdan alakohtaan a tietojesi edelleen käyttämisen osalta. Annat suostumuksesi tähän evästeikkunamme kautta. Huomaa, että Google on yhdysvaltalainen yritys.  Euroopan unionin tuomioistuimen (EUTI) sovellettavan päätöksen mukaisesti Yhdysvaltain tietosuojataso ei ole riittävä, joten tietoihisi kohdistuu riski. Näin ollen tietosi saattavat tietyin edellytyksin päätyä Yhdysvaltain viranomaisten käsiteltäviksi tarkastusta ja valvontaa varten. Uudet EU:n tietosuojan vakiolauseet takaavat tietojen siirtämisen riittävän suojaustason.

 

6.10. Google Fonts (paikallinen integraatio)


Käytämme Googlen tarjoamia niin kutsuttuja verkkofontteja kirjasinten yhtenäiseen näyttämiseen verkkosivuillamme. Google Fontit asennetaan paikallisesti, minkä vuoksi IP-osoitettasi tai muita tietojasi ei välitetä Googlen palvelimille.

6.11. myneva.hilkka -mobiilisovelluksen lataaminen ja asentaminen


myneva.hilkka -mobiilisovellus on saatavilla Google Play-sovelluskaupasta. Jotta voit käyttää myneva.hilkka -mobiilisovellusta Android-laitteellasi, sinun on ladattava myneva.hilkka -mobiilisovellus Google Play-sovelluskaupasta. Mobiili sovelluksen lataaminen voi edellyttää rekisteröitymistä Google Play-sovelluskauppaan käyttäjänimelläsi ja salasanalla. Google saattaa kerätä ja käsitellä tietojasi Google Play-sovelluskaupan kautta. Lisätietoja tiedonkeruun tarkoituksesta ja sen laajuudesta, sekä tietojesi jatkokäsittelystä ja käytöstä Google Playn toimesta voit lukea Googlen tietosuojakäytännöistä: Linkki Google Playn tietosuojaselosteeseen.

Edellä mainittujen tietojen lisäksi myneva.hilkka -mobiilisovelluksen käytön yhteydessä käsitellään myös sovelluksen käyttötietoja. Näiden tietojen käsittely on välttämätöntä tarjottavien palveluiden toteuttamiseksi.

myneva.hilkka -mobiilisovelluksen käyttö edellyttää seuraavien tietojen käsittelyä:
•    Käyttäjä- ja organisaatiotiedot
•    Terveystiedot


Käsiteltävien tietojen käsittely perustuu myneva.hilkka -mobiilisovelluksemme välityksellä tapahtuvan myneva.hilkka toiminnallisuuksien käytön osalta tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohtaan.


myneva.hilkka -mobiilisovellus tarvitsee käytön aikana oikeudet sijaintitiedon käyttämiseen, jonka voit määrittää itse laitteesi asetuksista. Jos vahvistat käyttöoikeudet ja pääsyn tietoihin asennuksen aikana tai sen jälkeen, käsittely perustuu tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohtaan.

myneva.hilkka -mobiilisovelluksen kehittämiseen käytettävien tietojen käsittely perustuu tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 momentin 1 kohdan f alakohtaan.

 

7. Tietojen siirtäminen


Luovutamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille tai muille vastaanottajille ainoastaan silloin, kun se on palvelun toimittamisen kannalta välttämätöntä, olet ilmaissut suostumuksesi, tietojen siirtämiseen on lakisääteinen velvollisuus tai tietojen siirtäminen on sallittua muun lakiin perustuvan syyn vuoksi. Olemme tarvittaessa tehneet tietojesi vastaanottajien, kuten Google, Cybot tai muiden palveluntarjoajien, kuten Amazon Web Services (Frankfurt am Mainissa) kanssa toimeksiannosta tehtävästä käsittelystä sopimuksia Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 28. artiklan mukaisesti. Luovutamme tietojasi valtiollisille elimille ainoastaan lakisääteisten velvollisuuksien puitteissa tai viranomaisen määräyksen tai tuomioistuimen päätöksen vuoksi.


8. Sosiaalisen median julkaisut


8.1. Linkit sosiaalisiin verkostoihin


Verkkosivustollamme on linkkejä sosiaalisiin verkostoihin (Facebook, LinkedIn, YouTube ja Xing). Nämä verkkosivustot ovat yksinomaisesti kolmansien osapuolten ylläpïtämiä. Kun seuraat linkkejä, kukin palveluntarjoaja käsittelee henkilötietojasi. Tutustu kunkin palveluntarjoajan tietosuojakäytäntöön.


8.2. mynevan tekemä tietojen käsittely ja oikeudellinen peruste


Käytämme sosiaalisen median julkaisuja ja linkityksiä kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin (Facebook, LinkedIn, YouTube ja Xing) voidaksemme kertoa sinulle mynevasta ja mynevan kehitystyöstä, uusista palveluista ja tuotteista tai julkaisutiedoissa mainituista yrityksistä. Kunkin palveluntarjoajan tarjoamien mahdollisuuksien mukaan sinulla on mahdollisuus esimerkiksi erityyppisiin vuorovaikutuksiin (kommentointiin, tykkäyksiin jne.) sosiaalisen median julkaisujemme yhteydessä. Käyttäjien vuorovaikutus on meille tärkeää kohdennetun mainonnan tuottamiseksi. Sen avulla voimme esimerkiksi määrittää, mitä julkaisuja luetaan eniten. Käytämme tähän liittyen palveluntarjoajien määrittämiä tilastotietoja myös omaan tarkoitukseemme. Jos käsittelemme käyttäjän henkilötietoja, käsittelyn yleinen oikeusperuste on Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. momentin 1. kohdan alakohta f. Oikeutettu etumme muodostuu siis erityisesti kohdennetusta tiedottamisesta/mainonnasta. Palveluntarjoajat antavat tietoja itse tekemänsä henkilötietojen käsittelyn oikeudellisesta perusteesta.


8.3. Yhteinen vastuu


Olemme joissakin tapauksissa sosiaalisen median tarjoajien kanssa yhteisesti vastuussa henkilötietojesi käsittelystä. Tällaisessa tapauksessa voit vaatia oikeuksiasi (katso kohta 12) sekä meiltä että sosiaalisen median tarjoajalta. Sosiaalisen median tarjoaja on kuitenkin ensimmäinen yhteydenottopiste.
Olemme tehneet Meta Platforms Ireland Limitedin (aiemmin Facebook Ireland Ltd.), 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanti, kanssa sopimuksen henkilötietojen käsittelyn yhteisvastuullisuudesta. Tämä koskee erityisesti niin kutsuttujen ”Insights-tietojen” käsittelyä. Nämä tiedot ovat tilastotietoja, jotka koskevat erityisesti  Facebook-käyttäjien vuorovaikutuksia. Tarkempia tietoja Insights-tiedoista saat täältä. Voit tutustua Metan kanssa tekemäämme sopimukseen napsauttamalla seuraavaa linkkiä.
Olemme tehneet vastaavan sopimuksen myös LinkedIn Ireland Unlimited Companyn, Wilton Place, Dublin 2, Irlanti (LinkedIn) kanssa. Tämä koskee erityisesti niin kutsuttuja ”sivu-Insighteja”. Ne ovat koottuja sivutilastoja, eikä Linkedin anna niissä käytettäväksemme henkilöihin liittyviä tietoja, vaan ainoastaan tietokoosteen. Emme pysty tekemään sivu-Insight-tiedoista yksittäistä käyttäjää koskevia johtopäätöksiä. Voit tutustua LinkedInin kanssa tekemäämme Insight-tietoja koskevaan sopimukseen napsauttamalla tätä.
Huomaa, että sosiaalisen median palveluntarjoajat käsittelevät tietojasi myös EU- ja ETA-alueen ulkopuolella. Euroopan unionin tuomioistuimen (EUTI) sovellettavan päätöksen mukaisesti Yhdysvaltain tietosuojataso ei ole riittävä, joten tietoihisi kohdistuu riski. Näin ollen tietosi saattavat tietyin edellytyksin päätyä Yhdysvaltain viranomaisten käsiteltäviksi tarkastusta ja valvontaa varten.
Omiin tarkoituksiimme käsittelemiemme sinua koskevien henkilötietojen tallennuksen keston osalta viittaamme kohdan 10 tietoihin. Muuten kehotamme tutustumaan kunkin sosiaalisen median palveluntarjoajan tietosuojakäytäntöön.


9. Tietojen siirtäminen EU:n ulkopuolisiin valtioihin


Luovutamme henkilötietojasi myös EU:n ulkopuolisille vastaanottajille silloin, kun se on oman toimintamme kannalta välttämätöntä, olet ilmaissut suostumuksesi, tietojen siirtämiseen on lakisääteinen velvollisuus tai tietojen siirtäminen on sallittua muun lakiin perustuvan syyn vuoksi. Tietosi voidaan siis siirtää tietojen käsittelyä varten vastaanottajille, joiden toimipaikka sijaitsee Yhdysvalloissa. Huomaa, että Euroopan unionin tuomioistuimen sovellettavan päätöksen mukaisesti Yhdysvaltain tietosuojataso ei ole riittävä, joten tietoihisi kohdistuu riski. Näin ollen tietosi saattavat tietyin edellytyksin päätyä Yhdysvaltain viranomaisten käsiteltäviksi tarkastusta ja valvontaa varten. Muuten viittaamme tietojen siirron oikeusperustan osalta Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 49. artiklaan. Tietosuojan riittävä taso varmistetaan uuden niin kutsutun EU:n vakiosopimuslauseiden avulla.


10. Henkilötietojen tallennuksen kesto / keston määrittämisen ehdot


myneva säilyttää henkilötietojasi niin kauan kuin se on tarpeen käsittelyn tarkoituksen saavuttamiseksi, jos vastalauseen esittämisen jälkeen mynevalla ei ole pakottavia suojattavia syitä sitä vastaan tai jos peruutuksen esittämisen jälkeen tietojen käsittelylle ei ole muita oikeusperusteita. Tietyissä tapauksissa, esimerkiksi jos tietojen säilyttämiselle on lakisääteinen säilyttämisvelvollisuus, tietojasi ei poisteta heti, mutta niiden käsittely estetään.

Jos työnhaku (esimerkiksi työnhaun verkkolomakkeemme, katso kohta 3.5) onnistuu, tietosi siirretään kulloisenkin työnantajan henkilöstökansioon ja tallennetaan työnhakuprosessin ajaksi lakisääteisten määräysten mukaisesti. Jos työnhakusi ei onnistu, kulloinenkin työnantaja tallentaa tietosi työnhakuprosessin ajan lisäksi enintään 6 kuukauden ajaksi, jos et ole antanut lupaa tietojen edelleen käsittelylle.


11. Tietoturvallisuus


Käytämme tietojesi suojaamiseen tällä verkkosivustolla suojattua tiedonsiirtomenetelmää, ”Secure Socket Layer (SSL)” -menetelmää. Tunnistat menetelmän siitä, että Internet-osoitteen https://-osan edessä näkyy suljettua lukkoa esittävä kuvake. Kuvaketta napsauttamalla saat lisätietoja käytettävästä SSL-varmenteesta. Kuvakkeen ulkoasu riippuu käyttämästäsi selainversiosta. SSL-salaus takaa tietojesi salatun ja täydellisen siirron.


12. Oikeutesi


Lakimääräisten vaatimusten mukaisesti sinulla on seuraavat oikeudet mynevaa kohtaan:

• oikeus varmistaa, onko myneva käsitellyt henkilötietojasi,
• oikeus saada tietoja näistä tiedoista ja niiden käsittelystä,
• oikeus oikaista tietoja, jos tiedot ovat virheellisiä, 
• oikeus saada tiedot poistetuiksi, jos käsittelylle ei enää ole oikeutta eikä säilytysvelvollisuutta
• oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä tietyissä lakimääräisissä tapauksissa, 
• oikeus vastustaa tietojen käsittelyä Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. momentin alakohdan f mukaisesti ja
• oikeus siirtää henkilötietosi itsellesi tai kolmannelle osapuolelle rakenteellisessa, kelpaavassa ja koneella luettavassa muodossa, jos olet itse valmistellut tiedot.

Jos henkilötietojesi käsittely vaatii suostumuksesi, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, jolloin henkilötietojasi ei saa enää käsitellä myöhemmin. Se ei vaikuta ennen peruuttamista suostumuksen perusteella tehdyn tietojen käsittelyn lainmukaisuuteen.

Lähetä henkilöllisyytesi yksiselitteisesti tunnistava konkreettinen vaatimuksesi kirjallisesti tai sähköpostitse osoitteeseen:

myneva Group GmbH
Fuhlsbüttler Straße 387
22309 Hamburg
CEO Dieter Weißhaar
Puh.: +49 (0) 40 524 70 08-80
Sähköposti: info@myneva.eu

myneva Group GmbH -konsernin, myneva Deutschland GmbH:n ja myneva Austria GmbH:n henkilötietojen käsittelijä on:
 
Dr. Karsten Krupna
Krupna LEGAL

Drehbahn 7, 20354 Hamburg

Puh  + 49 (0)40 – 31976927

Fax  + 49 (0)40 – 85599739
Matkapuhelin + 49 (0)163 – 2511327
k.krupna@krupna.legal


www.krupna.legal

myneva Benelux B.V.:n henkilötietojen käsittelijä on:
Tan Li (yrityksen työntekijä)
Puh.: +31(0)348 - 489 040

Jos käsittelemme tietoja yhteisvastuullisesti kolmannen osapuolen kanssa Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 26. artiklan tarkoittamalla tavalla (katso kohta 8.3), kolmas osapuoli on vastuussa kaikkien oikeuksiesi toteuttamisesta. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus käyttää oikeuksiasi meitä kohtaan.
Lopuksi haluamme vielä ilmoittaa mahdollisuudestasi käyttää apunasi viranomaisia oikeuksiasi vaatiessasi.

Esimerkiksi Hampurin toimivaltainen viranomainen:
Hampurin tietosuoja- ja tiedostuksen vapauden valtuutettu
Ludwig-Erhard-Str 22, 7. OG 20459 Hamburg

mailbox@datenschutz.hamburg.de


13. Ei automatisoituja erillisiä päätöksiä


Emme käytä henkilötietojasi automatisoituihin erillisiin päätöksiin.


14. Tietosuojailmoituksen muutos


Uudet lakimääräiset vaatimukset, yrityksen päätökset tai tekninen kehitys saattavat edellyttää muutoksia tietosuojailmoitukseemme. Tällöin tietosuojailmoitusta muutetaan vastaavasti. Verkkosivustollamme on aina uusin versio.